2009 és 2016 között a BGG az az oldal szerintem, amit a legtöbbet nézegettem. Akinek a társasjáték a hobbija, annak ez megkerülhetetlen, kb. mint a filmek esetében az IMDB. Gyakorlatilag a világ összes létező társasjátéka fenn van, jelenleg közel 87 ezer (2016.10.16). Még a szocialista társasok nagy része is megtalálható. A BGG-n belül a magyar véleményeket külön helyen összegyűjtve is megtaláljuk. Az egyik kedvenc BGG geeklist-em ez (a mindenkori top50-et tartalmazza): TOP50 2009-2016 A BGG-re alapozva csinálta meg az egyik felhasználó azt a motort, ami a felvitt adataink alapján kiszámolja a saját BGG statisztikáinkat.
Magyar játékszabály-gyűjtemény  Ha valaki társasjáték szabályhoz keres magyar szabályt, a legnagyobb eséllyel itt jár sikerrel.
Szellemi sportok világbajnokságai Ezt nem nagyon szoktam nézegetni, inkább kuriózumnak érdekes. Azért ide tettem, mert a felsorolt “sportok” közt rengeteg játék van, sokat én is próbáltam: Gipf sorozat, Kamisado, Catan, Mahjongg, Póker, sakk:) stb.
VGG  A BGG videojátékos kistestvére, a BGG-n a megfelelő menüre klikkelve megtalálható. Elvileg az összes létező PC-s játék is fenn van, még a ’90-es évek elejéről is, nosztalgiából szoktam néha keresgélni köztük, sajnos a toplistának itt nem sok értelme van, mert csak párszázan szavaztak (szemben a BGG több 10 ezres és akár imdb több milliós szavazótáborával). Jelenleg közel 37 ezer videójáték van fenn. Jó érzés látni, hogy a régi top kedvencek mennyire elől vannak: az 1991-es Civilization top23, az 1992-es Dune II. 144-dik, az 1991-es Lemmings top293… meglep, hogy az 1992-es Alone in the dark csak 697-dik,  a Settlers 1 (1993-ból) pedig csak 889-edik (2016.10.16)
Lego adatbázis Hogy kézzelfoghatóbb játékok is legyenek:) Ez egy nagyon alapos Lego-adatbázis. Kereshetünk konkrét termékre, évjáratra, adott elemre, vagy bármilyen szóra. Minden készletnél kilistázza a benne lévő elemeket.
 Kvarcjátékok online  Ebből kéne keresni valami nagyobb gyűjteményt, ahol sokszáz fenn van, talán ott a mi régi kvarcainkat is megtalálhatnánk:)
Rubik kockával kapcsolatos érdekes tények Ha minden egyes permutációjú Rubik kockát egymás után raknánk, 261 fényév hosszúságban lennének a kockák. A Földet pedig 271 rétegben lehetne velük befedni. Ez a kocka hivatalos oldala, itt szinte minden megtalálható, amit a kockáról tudni érdemes.
Itt is rengeteg infó a Rubik kockával kapcsolatban Kicsit összeszedettebb, mint a hivatalos oldal.
Rubik világrekordok A közismert feladat (3x3x3-as kocka kirakása) rekordjában elképesztő a fejlődés, 5 másodperc alatt van, durva!