Ez a része sokkal jobban érdekel, mint a konstruktőri. Szegény Sennának nem nagyon maradt rekordja, sokáig megdönthetetlennek tűnt a pole rekordja, de Schumi megdöntötte végül, igaz ehhez kb. dupla annyi futamra volt szükége: Schumi 308-ból 68, Senna 162-ből 65. Ha %-osan és darabszámra is megnézzük a listát, akkor egyértelműen Senna volt a legkimagaslóbb ezen a téren. A zsinórban 8 pole-t azóta sem döntötték meg, pedig volt pár domináns konstruktőr azóta. Ami még meglepő nekem, hogy egy adott Grand Prixen legalább 6-szor csak 3 ember tudott nyerni eddig: Schumi (ő van ahol 7-et ill. 8-at is), Prost, és Senna (Monacoban 6-ot, de kvázi 7-et nyert). Egymás után 5 viszont csak Sennának sikerült (természetesen Monacoban).
Konstruktőri rekordok Vicces, hogy a Merci bizonyos statisztikákban még sehol sincs, pedig pár éve ők dominálnak.
Világbajnokok Niki Laudát még láttam versenyezni, pedig ő a 14. világbajnok volt. Vettel a 32-dik… Durva. Schumi 7 címét nem nagyon fogják behozni mostanában, az aktívak közül talán Vettelnek meg Hamiltonnak van még rá esélye (már csak a címeik száma miatt is), meg ha ez a Verstappen tényleg olyan nagy zseni, akkor neki is, de még nagyon korai erről beszélni, mert egyelőre még egyet sem nyert. (2016.10.23)
Senna, Donington, 1993 Minden idők talán legjobb köre. Senna úgy ment el a mezőny mellett, mintha állnának. A megelőzöttek közt volt többek között Prost és Schumacher is. Itt van még pár másik legendás kör, a Doningtoniról egy másik videó van a cikkben.