Szuper focis adatbázis
Na ezen is könnyű elveszni… Még a régi magyar bajnokságok is fenn vannak, durva részletes oldal (kb. mint futásnál az ARRS).
Foci vb-k rekordjai magyarul és angolul
Van némi eltérés, ezért a magyart is idemásoltam, de az angol azért alaposabb.
Az év labdarúgója ill. 2010-től FIFA aranylabda Példátlan, hogy 2008-tól mindig C.Ronaldo vagy Messi nyeri, kíváncsi vagyok, mikor jut más szóhoz. (2016.10.17)
Néhány érdekes európai rekord Ki vannak emelve a többszörös év labdarúgói, és a klubban+válogatottban legtöbb gólt szerzők (első 4-ben 2 magyar), a nemzeti bajnokságukban legsikeresebb klubcsapatok.
Rekordok, adatok  Karakterre nem túl sok, de sok jó rekord van összeszedve.
Mindenféle Európai kuparekordok Eredetileg a magyar oldalt másoltam ide, de sajnos nagyon nem naprakész:( Az angolt böngészve rengeteg jó statisztikára bukkanhatunk, minden UEFA rendezésű klub-kupát figyelembe véve.
 BL és BEK rekordok  Irtó sok böngészni való van itt is:)
A legsikeresebb klubok valamennyi UEFA klub-eseményt figyelembe véve  Érdekesség: A Juventus az egyetlen, amely minden kupát megnyert legalább egyszer, és mivel tudtommal már nincs Intertoto kupa, ez valószínűleg így is marad.
 Magyar válogatott eddigi meccsei ellenfelek szerint Nem is értem, ez az oldal miért nem ismertebb, alap szerintem! Mondjuk ez se rossz. Itt meg egy kicsit másképp. Durva, hogy összesen 3 afrikai ország ellen játszottunk eddig.(2017.01.21)
 Magyar válogatottról általános statisztikák  Szinte minden, amit tudni érdemes a válogatott múltjáról.
 Magyar válogatottak rangsora meccsszám szerint Nagyon jó, de miért nem frissítették 4 éve?? (2016.10.17)
Magyar válogatott szövetségi kapitányainak listája Ez is hasznos, de ez is késve van frissítve, bizonyos részei több éves késésben!
Német válogatott szövetségi kapitányainak listája Nagy különbség, hogy míg magyaroknál az 53-dik kapitány van, a németeknél a 11-dik. Közös, hogy mindkettő német:) (2016.10.17)
 Aktuális férfi világranglista Fociban az egyik legalapvetőbb oldal. Hamarosan bevezetik a mostani pontszámok helyett hivatalosan is az ÉLŐ pontszámot, ami párhuzamosan futott eddig is a meglévővel. A különbség annyi lesz, hogy a hivatalos pontszámnál nem veszik számításba a gólkülönbséget. Érdekesség, hogy a magyar aranycsapat a világrekorder az ÉLŐ pontszám terén (2230), akkor voltunk a csúcson, amikor bejutottunk a döntőbe 1954-ben, ott aztán a német vereség miatt csökkent a pontunk jelentősen. A 2018 júniusi magyar csapatnak majdnem 700 ponttal kevesebbje van, nem tudom fociban mi az ökölszabály, de sakkban már 400 különbség már bődületesen soknak számít. Carlsennek 1000-rel van több, mint nekem:)
Eddigi női foci világbajnokok A női foci csak 1996-tól van jelen az Olimpiákon, én is csak azóta figyelem kb.
Fociológia A magyarul is megjelent könyv szerzőinek weboldala. Ami érdekes belőle, az a “Data we like”, egy csomó jó adatbázist felsorol. Pl. a már itt fentebb említett rsssf-t. Meg a 11 v 11, (ahol van valami World player ranking, csak nem tudom hogy publikusan hol van meg), egy jó európai statisztikás oldal,  a Cies, ahol nagyon jó játékosadatbázis van, pl. Messiről ez. Vicces, egy könyv kapcsán kb. annyi jó link előkerült, mint eddig összesen. Nem akartam mindegyiknek külön sort, pedig némelyik megérdemelné…
IFFHS Adatbázis, itt hivatkoztak rá. Jó lenne egy aktuális válogatottsági góllövő lista.
Nela Nemzeti labdarúgó archívum. Nem túl jól kereshető, de sok adat van fenn.