Ide olyan linkeket gyűjtök, amik nem csak egy sportághoz köthetőek, esetleg a sport egészére vonatkoznak, vagy olyan sporttal kapcsolatosak, ami nem érdekel annyira, hogy egy egész oldalt szenteljek neki.

A világcsúcsok fejlődéséről nagyon jó diagramok 2008-ból
Flash player kell hozzá. Nagyon jól lehet nézegetni, hogy melyik világcsúcs mennyire fejlődött. Sajnos nem sok sportág van fenn, de többek között az atlétika és az úszás igen. Kár, hogy 2008 után nem frissítették.
Magyar szempontból a vb-k történetének egyik legeredményesebb sportága az asztalintenisz.
Van egy szuper nemzetközi adatbázis. Érdekes, hogy ott az egyik legeredményesebb magyart, Barna Viktort angol színekben tüntetik fel. Azért a statisztikák szempontjából nagyon nem mindegy. Kár, hogy ilyen későn lett olimpiai sportág az asztalitenisz, így lemaradtunk az aranyéremről.
Vendée Globe
A leghíresebb szólóvitorlás verseny. Ezen szerepelt többször is sikeresen Fa Nándor.
UFC Elég sok adat, rekord, lista az UFC küzdősporttal kapcsolatban. Ronda Rousey kapcsán figyeltem fel erre a sportágra, pedig nyilván közel sem ő volt a legnagyobb név.
Ki kicsoda a magyar sportéletben? Volt, hogy csak itt találtam meg egy sportoló születési évszámát, de van olyan úszó Európa-bajnok, aki még itt sincs meg:(
Sportszertár Nagyon igényes, alapos oldal az államilag támogatott 16 sportágról. Úszásból sehol sem találtam ilyen alapos éremfelsorolást, pl. Eb bronzok is fel vannak sorolva, kár, hogy nem teljesen naprakész…