(Saját elemzéseim a témában itt.)

Minden hivatalos adat, amit a vizilabdáról világ szinten tudni érdemes Egy pdf a FINA oldalán. Sajnos eléggé késve frissítik.
Olimpiai eredmények magyarul és angolul. A magyarhoz külön van éremtáblázat. Az angolnál részletesebbek az eredmények, a magyarnál viszont a válogatott kerettagjaink fel vannak sorolva. A külön lévő magyar éremtáblát sajnos késve frissítik. A magyar nők még nem szereztek érmet, a férfiakat viszont meg se közelíti senki. 9 aranyunk van, a minket követő szerbeknek, és briteknek 4, az olaszoknak 3. 2016.09.24.
Világbajnokságok magyarul és angolul Az angolnál jól össze vannak szedve a résztvevők, de a magyarnál részletesebbek az eredmények. A nők 2 arannyal a 3. helyen állnak, a férfiak 3 arannyal a 2. helyen. A magyar oldalon a szerbek, jugoszlávok és Szerbia-Montenegró külön szerepel, ezért ott mi vezetjük az összevont éremtáblát:) 2016.09.24.
Európa bajokságok magyarul és angolul Ugyanaz a helyzet, mint a vb-s oldalakkal. A nők itt 3 arannyal 3-dikak. A férfiak 12-7-re vezetnek a szerbekkel szemben. Elég aggasztó, hogy ebben az évezredben mind a 8 eb-t valamelyik Jugoszláv utódállam nyerte, 6-szor Szerbia. 2016.09.24.

Ifjúsági VB-k

De kerestem ezt! Mindig azt hallom az utóbbi 10 évben, hogy az utánpótlásban maradtunk le a szerbektől. De a 18 évesek korosztálya nem ezt bizonyítja.
Junior VB-k A 20 éveseknél már sokkal jobban látszik a szerb dominancia:( Szinte pont ugyanaz a kép, mint a felnőtteknél.
Szuper szemléletes kép a balkán-magyar vizilabda dominanciáról  Ebben az évezredben minden férfi vizilabda olimpiai bajnok egy párszáz km sugarú körön belül született. 2016.09.24
Világkupák Az Olimpia és vb után a 3. legrangosabb világesemény pólóban
Világligák Azt hiszem ez a 4. olyan világesemény, ami a világranglistába beleszámít?! A férfiaknál van győzelmi arány táblázat, elképesztő a szerbek győzelmi aránya, a szuperdöntőkben 59/63… A nőknél a durva, hogy Kínában rendezték az elmúlt 7 versenyt, és 14-ből 11-szer Usa nyert. 2017.08.04.