Topmodellek
Mindenféle szempont szerint lehet őket listázni. Mihalik Enikó és Palvin Barbara is felbukkan a listákon.
Memóriával kapcsolatos rekordok
A legidiótább memorizálási rekordok, kezdve a PI minél több számjegyig való megjegyzésével:)
  Nemzetközi bélyegkatalógus Minden ország minden bélyege egy helyen. A magyar bélyegekkel kapcsolatban tudok nyilatkozni: sajnos nem a legalaposabb, de az alapvető bélyegek mind megtalálhatóak.
Újszülött képek  Nem azért teszem ide, mert a saját gyerekünkről is van fenn kép, hanem mert megdöbbentett a képek száma. Nem tudom, hogy a 107 ezer (10 hónap alatt 40 ezerrel nőtt) újszülött mindegyikéről van-e fenn kép, mert a mi szobánkban sem jártunk hozzá mindenki. De ez akkor is akkora szám, ami a lakosság több, mint 1 %-át jelenti. Lehet böngészgetni. (2017.08.24)
Hungaricana adatbázis  Hatalmas adatbázis! A dokumentumtárban például a Petőfi népe hosszú évtizedeken át kiadott összes száma archiválva van. Vagy pl. a képtárban a fortepan gyűjtemény csak egy a sok közül (azt korábban itt külön sorban szerepeltettem). Haladás! A PN korábban csak 2003-ig volt feltöltve, immár 2011-ig🙂 A Mapire adatbázis kapcsán egy cikk arról, mi volt régen lakhelyünk helyén.(2017.07.24)
 ADT  Ez is egy nagyon nagy adatbázis (Arcanum digitális tudománytár), töménytelen lexikon, folyóirat van ide feltöltve. Keresgélni ingyen lehet, de a letöltés sajnos nem ingyenes. Itt egy másik link is, néhány dolog online.
SZTE CONTENTA Szegedi Egyetem repozitóriuma. Mindenre lehet keresni az egyetem múltjából. Pl. az összes szegedi ismerős szakdogája is fenn van, sajátjaimat is megtaláltam:) Mondjuk a letöltéshez valami többletjogosultság kell.
Booking.com 2008 óta minden nyaralásnál ezt használjuk. Baromi nagy szállás-adatbázis, akár pár órán belül tudtunk eddig mindig szállást találni.
Lottószámok statisztikái Ezt csak lottófanoknak ajánlom:) Aki nem tudná mi a lottó, annak íme, itt fel vannak sorolva pl. a nyeremény mérföldkövek. De itt is van némi infó. Tudom, hogy a szerencsejáték mehetett volna a játékok menüpont alá, de valahogy nem éreztem odaillőnek.
Az idő múlásáról Az ilyen jellegű érdekességeket nagyon szeretem, de egy külön oldalt nem ér meg, majd ide másolgatom, ha lesz még hasonló. A Beatlest, meg a Piramisokat én is szoktam számolgatni, de pl. a Plútó új volt:)
Álarcgyűjtemény Ismerek olyat (felnőttet), akinek farsangkor segített
Híres 100 évesek Innen tudtam meg, hogy Radnóti felesége (Gyarmati Fanni) meghalt 2014-ben
Világnapok A rádióban folyton mondogatják, épp minek van a világnapja, gondoltam megkeresem ezeket egy helyen.