Naponta feldob a net még mindig Currys rekordokat:) 50+ rádobásnál még soha senki nem produkált ilyen triplaszázalékot (43.7%), mint Curry az idei döntőben.

A Warriors az első olyan csapat az NBA történetében, aki az utolsó helyét követő 2 éven belül bajnok tudott lenni.

Curry a 2. (Antetokumpo és Kobe után) aki top75-ös all time társ nélkül nyert bajnokságot. (Gondolom a 75 éves jubileumra kijött lista alapján)

Kuminga a 2. legfiatalabb bajnok valaha (Moody a 4.) és ennyi pontot ilyen hatékonysággal nem szórt ennyi idősen senki rájátszásban x éve… az a baj hogy nem írtam napi sziinten bejegyzést, de napok óta feldob azóta is (most júli 22 van).

Nadal a 2. forduló (Wimbledon) után 307 győzelemnél tart, megelőzte Navratilovát, ezzel csak Djokovic (329), Serena (365) és Federer (369) van előtte…. Szerintem Serena és Federer számai nem nagyon fognak már nőni, szinte biztos, hogy Djoki beéri őket, Nadalnál az a kérdés, hogy odaér-e a dobogóra.

Az egy GS versenyen legtöbb győzelem versenyében csak a nagy hármas és Connors rúg labdába, ők 4-en adják a top10-et. Nyilván Nadal Garros a top1, 112 meccsel, de Djoki mind a 4 pályán legalább 80-at nyert, ami elképesztő.